Clean & Responsive design

Een van de eisen voor de nieuwe website was compatibiliteit met smartphones & tablets. In het design van de site is rekening gehouden met de verschillende schermformaten van apparaten.

Twitter Bootstrap

Door gebruik te maken van het Twitter Bootstrap framework is de layout van de website snel & eenvoudig aan te passen. Daarnaast zorgt het voor een solide basis voor de website en een consistente ervaring voor de gebruiker.

Focus op doelgroep

Door de focus te leggen op gedetailleerde informatie is de site beter gericht op de doelgroep. Om deze technische informatie overzichtelijk weer te geven wordt er gebruik gemaakt van tabbladen en tabellen.

Powered by MODX

De website is te beheren dankzij het open source MODX CMS. Veilig, betrouwbaar en volledig aan te passen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Meer over MODX >

Over de site

Voor Olbecon Betonconstructies B.V. in Lochem is een geheel nieuwe website ontwikkeld. Het was belangrijk dat de website een ontwerp kreeg dat geschikt is voor verschillende schermformaten. De website biedt een overzicht van alle producten met gedetailleerde informatie over o.a. afmetingen en gewicht. Het was belangrijk om deze specifieke informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier aan de gebruiker te tonen.

Meer info

  • Datum: 11/2013
  • CMS: MODX
  • Technieken: PHP, MySQL, HTML5, CSS3, jQuery, Javascript, Twitter Bootstrap
Over de site