Foto's via Flickr

Dankzij de Flickr API is het mogelijk om de foto's en albums uit haar profiel in te laden op haar website. Hierdoor kan ze haar foto's blijven beheren op de voor haar vertrouwde manier.

HTML5 & CSS3

Er zijn geen afbeeldingen gebruikt in het ontwerp van de site. Alle elementen zijn gerealiseerd met de nieuwste CSS3 technieken. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van verschillende webfonts voor de teksten, maar ook voor alle iconen. Hierdoor is de website goed te bekijken op schermen met een hoge resolutie (HDIP).

Fullscreen Slideshow

Prachtige weergave van de foto's dankzij een fullscreen slideshow die volledig geschikt is voor smartphones & tablets. Daarnaast is het mogelijk om te navigeren binnen de slideshow met de pijltjes van het toetsenbord.

Powered by MODX

De gehele website is volledig te beheren dankzij het open source CMS: MODX. Veilig, betrouwbaar en volledig aan te passen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Meer over MODX >

Over de site

De portfolio website van Anna Faber staat volledig in het teken van haar werk als fotografe. De foto's op de site kan ze eenvoudig blijven beheren via haar Flickr profiel. Deze foto's worden op de achtergrond van de site d.m.v. een slideshow weergegeven. Elk album heeft verschillende (weergave) instellingen. Zo is het o.a. mogelijk om albums met voornamelijk staande foto's passend binnen het scherm weer te geven.

Meer info

  • Datum: 04/2013
  • CMS: MODX
  • Technieken: Flickr API, HTML5, CSS3, jQuery, Javascript
Over de site